Sobota. Teplé, pěkné počasí za okny, všude krásně jen mě trápí moribundus. Myšlenky na vyjížďku zaháním pomocí prášků, hledám stín a na sportovní výkony hledím v televizi. Pěkné prázdniny.

Tukani vyjíždí do hor, terény k Čankovu a k Ruprechtovu projety po trati Kiwi před Hroznětínem ještě míjí Velký Rybník a je před nimi stoupání k Oldříši a stále výš až ke stolkům zahrádky „krmelce“ na Mariánské. Zde zasloužená odměna, těla i svaly zavodněny a na tým čeká sjezd kolem Popovského vrchu k Horní a Dolní Popovské lípě.

Mapa trasy zaslané Martinem prozrazuje, že je ale třeba ztratit nastoupané metry, což se daří v rychlém sjezdu do Hlubokého, kde je připravena jízda kolem „Březového“ rybníku do Kfel, za kterými je čeká prach na cestách kolem Ostrovských rybníků k Nejdě. Asfalt je pak příjemnou změnou nataženou přes Novou Vískou do Sadova.

Odjetých kilometrů je málo, času je stále dost a tentokrát se jede ze Sadova kolem obory a přes „Korsiku“ do Niv a kolem „Barbory do Mezirolí a záznam končí po 59 kilometrech v sedle…

Loading