Kdo by to řekl. Čas letí jak splašený a rok 2020 s mnohými překvapivými událostmi je za námi. Příkazy shora i mediální masáž stíhaly někdy logistickoorganizačně nerozluštitelné příkazy z úst zvolených představitelů k zachování života. V roce, kdy vlny z dálného východu importovaného nebezpečí se valily světem, je však třeba žít a tabulka ukazuje, kdo a jak se s tímto popral v sedle kola.

Tabulka ukazuje odjetou účast, počty úterních vyjížděk, odjeté kilometry i jiné velmi zásadní informace o účasti. Pohříchu se do ní nevešly zážitky účastníků i účastnic, někdy dramatické pro potrefené a převážně úsměvné pro diváky. Jaké bylo počasí a kde jsme získávali formu, závodili či jezdili jen tak, je zapsáno a zdokumentováno ve 104 příspěvcích. Výcuc z análu náčelníka vám toto krátce připomene:

„Odrození – Bobo červený kříž, Zuza a Petr Stanovice; Čočkin nezávisle na nás padá při cestě z Konga na ledu, prasklá pánev; Bobo už je odrozen v Nové Roli; Zuzka nás dojíždí na Přebuzi; Petr dofoukává bezdušovku, svinské počasí stavíme u Gaedenera na čaj a jitrnici; Ukradli mi zablácené gatě u Kubrychtů!!; Bobo se zbaběle odrozuje a do hospody přijíždí po nás!; Začala karanténa, hospody zavřené; Končíme opět u Žíry; Končíme u Petra B.; Zachraňuje nás Velas; Fčelín u Žíry; Fčelín u Žíry; Velas; Fčelín u Žíry; Fčelín u Žíry, Bobo a Dušín dojíždějí; Přetržené lanko, Vítek mi veze lanko do Bečova; Bezva nápad – bloudění od Ohře po žluté na  Fčelín s rozlítaným ptáčkem; Velas; Fčelín – řizky  na pánvi; Velas; Fčelín – kolena v kotli na ohni;  Krudum – Fčelín, paprikový lusk; Petr 70; Zuza loket velká tržná rána; Martin Janeček a Pepa Krejsa jako hosté; Déšť trávíme u Gardnera, pak už jen odjezd na základnu, slavím narozeniny; Komorní krása, spousta hub, idyla; Všichni Čočkini končí v Radošově!; Jedeme nový singltrek raději jen modrý, klopenky, nic moc mě to nebere; Roman končí hned na startu, asi ořech; Závěr Žíra, drškovka a bůček od Láďů; Závěr guláš JM na Velasu, opilecký návrat, Petr potmě; Guláš u Žíry, doma 18.30!; Řízek s brsalátem na Fčelíně; Fčelín, bramborák a katův šleh; Zakončení Velas, buřtguláš od Soni super; U Kubry do 22.00. Od zítřka už jen 20.00; Setkání s Velkou pivní na konci cyklostezky v Mírové. Petr D. se odrozuje v Sokolově, polévka u vietkonga v Sokolově, Kubry do 20.00; Petr D. se loučí pod Šemnickou skálou, Stružná okénko, Fčelín steak; Dimové odjíždí z Lokte, každý jinak; Zakončení u Vítka v garáži; Petrové končí na Kolové, u Žíry cigára“.

Někomu to připadne jako průvodce jídelním lístkem či rozpisem kvalifikované diety správného Tukana, ale jste na omylu. 5453 týmem odjetých kilometrů i ten dres mistra ČR ve 24h mtb, jenž vlastní Jíťa, hovoří za vše.

Jo a vše nejlepší do nového roku 2021…

 

Loading