Parta bikerů z Karlových Varů

2018 06 16 Artamon – Kolo pro život

na brodu u Gejzíru, lehká sprcha pro Elitu…

… a pak „Teplá“ občerstvovačka pro Hobíky

… tak tohle jsou Vary, nad křížem u Puppu

… nejen pod Dianou se za borci práší

Kamarádi, tak jsem dnes tu letošní karlovarskou parádu sledoval z domova, zafačován a uložen pohříchu i v poloze ležícího střelce. Artamon 2018 konaný v ideálním počasí i osvěžující „Taxisův“ brod u Gejzírparku je za vámi. Samochvála sice smrdí, ale komentáře nejen  „Eliťáků“ k vytýčeným tratím i k organizaci celého „nejbajkovějšího“ závodu, dávají týmu A.M.bike, podpořeného dobrovolníky na trati i fotografy z Tukan Bike týmu, nové síly do dalších ročníků. Za všechny zúčastněné přidávám slovo vítězů z trasy B/57 km

 

Jaroslav Kulhavý “Bylo to pěkný. Myslím si, že to byla jedna z nejhezčích tratí Kola pro život, co jsem kdy jel. Start v centru města, parádní výhledy na Vary, jezdivá trať s málem asfaltu, technické pasáže… fakt hezkej závod.” 

Jana Pichlíková „Karlovarská trať má svoje kouzlo, i mně se moc líbí. Dnes navíc vyšlo počasí, ani moc vedro ani zima a v lesích byl příjemný vzduch. Trať byla hodně suchá, zato tradiční brod přes říčku Teplá byl pod vodou až moc. Kluci na čele závodu to ještě stihli projet v pohodě. My jsme už žádné slitování neměli, nám tam už přišla velká vlna z přehrady. Kolo jsem proto přes vodu nesla, měla jsem problém to i projít, jak to tam klouzalo. Přede mnou jel jeden místní borec s nápisem na dresu ‚Tukan“. Když šel přes vodu tak prohlásil: ‚Já toho Dana zabiju, on to zase pustil!’ Vary jsou zkrátka boží!”

a dejme dnes také slovo „chorému mozku“ poloTukanovi Danovi:

„Zdravím, drazí přátelé,
chci vám po skončení letošního úspěšného Karlovarského AM bikemaratonu ze srdce poděkovat za obětavou pomoc při pořádání tohoto – v rámci seriálu Kolo pro život a (jak se zdá) i celorepublikově mimořádně oceňovaného – podniku. Bez řady z vás, kteří znovu projevili precizní znalost místních podmínek, by tento závod jen obtížně potvrzoval svoji tradičně dobrou pověst. Připojuji se také jménem A.M.bike ke gratulacím vašim medailistkám a ve zdraví a důstojností dojevším borcům

foto Petr Dima   fotoateliér BoBo     Brod aneb masakr motorovou pilou   Foto cíl od BoBo

Start a Diana od Pepína      Foto pod Karlovkou od pepína                    foto od Pepína zbytek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading

Previous

2018 06 12 Malý Artík

Next

2018 06 19 Kozí hřbety

1 Comment

  1. Josef Kolář

    Dan mě předběhl,
    zbývá mi tedy se pouze připojit s poděkováním za pomoc a s gratulací k pěkným výkonům!
    Pepa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

© Tukan Karlovy Vary 2013 - 2024  |  Materiály umístěné na tomto serveru mohou být publikovány pouze se souhlasem autorů.
Developed by Daniel Danielčák