… tam

… a zpět

a 60tka je minulostí…

kdo na to má …

Kamarádi, kdo se zúčastnil, vzpoměl si jistě zda je řádně pojištěn. Ledový příkrov pokryl nejen terény ale i asfalt kolem Varů a při dnešní jízdě na kole či klouzání na cyklostezce vzpomínáte, kam jste odložili brusle.

Původní smělé plány na dnešní vyjížďku vzaly za své při ranním pohledu z okna na ledem pokryté Vary. Čas odjezdu odložen na třináctou, jen Honzík potivě dodržel původní termín. Jeho krev při čekání ztuhla a pak se, se sklopenýma ušima s myšlenkami na urychlené připojení k aplikaci WatsApp, vrátil k teplu domácího krbu. Svařáky na Linhartu jsme si tedy nevychutnali a v jednu odpoledne vzali za vděk prosolený asfalt natažený do Doubí. I pěší sekce se vratkým krokem blížila, po ledem pokryté cyklostezce, vstříc kulinářským zážitkům spojených s nezapomenutelným potřesením pravice čerstvému šedesátníkovi.

Tak Pedro vše nejlepší do dalších  let a mnoho kilometrů v sedle kola, sice malého, ale světové, exkluzivní značky „PEDRO –  60“.

Dnešní najeté kilometry i nastoupané metry nemá smysl zapisovat. Popsat odvážnou jízdu týmu při návratu domů skoro nejde, strach a bázeň nebyla ve tmě vidět…

Loading