i pan „Zrzavý“ se osobně zúčastnil sletu Tukanů

neděle ráno a je konec, Tukani zavíráme!

Kamarádi, tak jste v roce 2015 oslavili 25 let aktivit Tukanů nejen v sedle svých ořů a dnes se v 10. 00 hodin dopoledne od AC Start vyjíždí do terénů a vyšších nadmořských výšek nad Velasem. Prudký tepelný pokles a vodou nacucané mraky nezabránily tomu, aby své oko dnes potěšili pohledem na černé vlnky Odeřského jezírka či horský hotel na vrcholu Plešivce.

Úspěšná a vyšťavující vyjížďka končí v prostoru zvaném „U Beránků“, kde se již chystá zahájení 4. ročníku sletu, podpořeného i návštěvou „pana Zrzavého“ v podání Tukana Dimy. „Pan Bernard“ zajistil sdostatek iontového 11° voltového posilujícího zrzavého nápoje, k občerstvení se dostavila i uzená kýta a velmi kladně byla hodnocena „vasabi“ čalamáda dovezená Martinem i nepřekonatelné  tvarohové rohlíčky, s láskou a pod metodickým dohledem Romana, upečené Ájou.

Ještě koupačka v lomu a odpoledne rychle uběhlo. U večerního ohně jsou pak servírovány buřty s přílohou zpěvu písní, podpořených kytarovým duem rytmické skupiny „Marty and Pušák“. Kolik litrů jiných ohřívadel padlo  v té tmě, chladu a v občasném deštíku se nedalo zjistit.

Ráno pak se svátečním úsměvem náčelník oznamuje světu “ A je hotovo…“ Tak Tukani a dnes zvláště Honzíci, vše nejlepší do dalších let…

fotky

Loading