pláně nad Rolavou

… nad Rolavou, Přebuz od „cíňáku“

pila 52/36

nová krasavice

Tak sobota nám připravila pohled na nepříjemně šedivou oblohu i vysokopoloženou hladinu rtuti v teploměrech, k tomu ještě vrcholí volební kampaň vyjadřující názory oprávněných voličů a ke slovu se opět hlásí i chřipková epidemie.

Kamarádi, otužilí pohybem v jakémkoliv počasí, dnes obsadili nejen stopy vyřezané ve sněhu kolem Rolavy a Chaloupek, protáhli svá těla  v sedlech „svých zimáků“ i v bahnitých terénech kolem Varů a Řízek se postavil čelem k problémům. Bez návodu sestavil pro potěchu oka kamarádů svěže zeleného miláčka a nový objev pak protáhl po asfaltovém koberci kolem Ostrova. Tak ať mu roste forma a rychle přibývají najeté kilometry.

Tukani dali dnes přednost běžkám. Jedni zlepšovali svůj bruslařský styl jízdou kolem Jelení k „cíňáku“. Od Rolavy pak zamířili do Chaloupek a Romanův Garmin pak zapsal nad Novými Hamry ujetých 23 kilometrů. Mapa ukazuje projetou trasu, po které proháněl Vítek svého parťáka. Bobo a Pušák předvedli svůj styl a sílu ve stopách od Perninku ke Korci, kde se od Hennebergu po Kammloipe vrátili k přechodu nad Jelením, pak zakroužili zpět kolem Slatiny k Přebuzi a kolem Rolavy do Hamrů.

Pepíno dnes vedl prořídlou cyklosekci od AC Start. Verču i zakládajícího člena směle protáhl po stezkách lázeňských lesů ke Kome, odkud svěže vylétli vzhůru na Kolovou, aby pak zakroužili k Dlouhé Lomnici a zpět k branám základny, kde si zapsali 47 ujetých kilometrů. Kolik toho uplavala Irča kolem havajských pláží, nám jistě prozradí po svém návratu z tohoto dalekého ráje.

Jistý opocený fajnšmekr všem záviděl a držel palce u telky. S nudlí u nosu trpělivě čekal a doufal v upgrade tváře prezidenta na dopisních známkách. No změna stávající tváře se nekoná a vytříbený slovník téhož, budeme pohříchu poslouchat další volební období. Slušně nevydařený start do nové cyklosezony…

Loading