OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Čočkin

Druhý závod Jarních Bahen a pořadatelem vytýčená tradiční a velmi náročná trať Tři Kříže prověřila síly všech věkových kategorií i pohlaví a to nejen na kole.

Námi sledované ročníky zúčastněných Tukanů podaly standardní výkony a nyní šoupou podrážkami treter opět na bedně. Velmi zdařilé fotografické výkony Pepína a Ouroďáka dokumentují boj na trati a také, jak na tom jsou Tukani po dlouhé zimě. Nechci podezírat pořadatele, že nechal vytisknout diplomy a objednal medaile hlavně pro zástupce Tukan Biketeamu a zbylé pro kategorie, ve kterých nemají Tukani zastoupení….nebo ještě nemáme? Škoda.

Závod se povedl a pondělní sportovní deníky přinesou jistě mnoho komentářů k průběhu, ale nám stačí zjištění, že Pušák opět vyhrál svou kategorii dříve narozených v kategorii hanlivě nazvané „Unisex“. Roman zabojoval a odměnou mu je druhé místo i Bery a Čenda prokázali své schopnosti a obsadili třetí místa ve svých kategoriích. Potěšil i návrat Moniky do závodního pole bikerů na třetím místě ale i její výkon mezi běžci. Relaxace a uvolnění po závodě zodpovědně, důkladně a s péčí provedeno na základně. Náčelník si jistě připraví přednášku k bajkerské technice a zemské přitažlivosti.

fota:

http://tukankv.rajce.idnes.cz/2015_03_28_Bahna_Tri_krize_od_BoBo

http://tukankv.rajce.idnes.cz/2015_03_28_Bahno_Tri_krize_od_Pepina

http://tukanpetr.rajce.net/Tri_krize_2015

videa:

http://tukankv.rajce.net/2015_03_28_Bahna_Tri_krize_od_Michala_Kovky

http://tukankv.rajce.net/2015_03_28_Bahna_Tri_krize_vlna_14_30_od_Ourody

http://tukankv.rajce.idnes.cz/2015_03_28_Bahna_Tri_krize_vlna_12_00_od_Michala_Kovky/

 

Loading