cirkus TUKAN

vyhlídka Pískovec

Bernard

Komáří rybníky

Kamarádi, stránky Tukanů se plní příspěvky, jenž vystihují nejen aktivity zúčastněných, ale také sledují jak svět sportu zírá na výbavu, se kterou se může pochlubit jen málo týmů.

Dnes ale opustíme „cirkus“ Tukan západním směrem, Marty zve na prohlídku zbrusu nové trati Sokolovské 24 hodinovky, kde budou usilovat bajkerské týmy i jednotlivci z celé republiky o vítězství a skalpy svých soupeřů.

Tým vyjíždí přes  Nové Sedlo, aby se pokochal pohledem do uhelné jámy pod Pískovcem a plný dojmů pak dojel ke statku Bernard. Těla naplněna tuhými i kapalnými kaloriemi pak v sedle svých bajků prohnali na plánované trati 24ti hodinovky u jezera Michal. Závodní trať projeta, připomínky zapsány, tým se dělí na áčko, které si dává k dobru vrchol Krudumi a ostatní pak šlapou pod vrcholem ke Slavkovu, kde se opět setkávají aby společně dosáhli hlavního cíle.

Pěkné počasí „babího“ léta doprovází Tukany a Fčelín u hájovny Bor, vybavený novým stolem, je pak svědkem bouřlivých oslav Žírových šesti křížků. Pohříchu se nedochovala obrazová dokumentace z průběhu. Zůstaly jen kruhy pod očima a v paměti národa spousta zážitků, naštěstí…

Loading