Polom pod Dianou

.. a Tukani brigádničí pod Dianou

Ač to ze začátku vypadalo na pořádný průplach, počasí se umoudřilo a naplánovaná trasa se stala příjemnou jarní projížďkou po lázeňských lesích. Nastal čas „bahenní“, takže vyjížďka částečně probíhala formou nácviku jednoho z dílu oblíbeného seriálu. Tentokrát vyšla řada na Letní kino.

Za můstkem přes lanovou dráhu pod Dianou nás překvapil polom způsobený nedávným řáděním vichřice a tak byla naše jízda přerušena brigádou spočívající v zajištění průjezdnosti závodní trasy. Podařilo se „trať je připravena!“ (vzkaz pro Dana – pachatele tratě).  Následoval „oblíbený“ velbloud, který se již v loňském roce pro mnoho z nás proměnil z výzvy v noční můru. Nedal ho nikdo, ani se nikdo nepokusil. Hmm, asi už stárneme… Poté se již neudálo nic mimořádného, v závěru tradiční spurt na základnu, pár rundiček na oslavu Ouroďákovo narozenin, Pušákovo sobotní bedny a Honzy Duška nového kola (díky Vítkovu velkoobchodu s bicykly).

Statistika: 30 km, převýšení 1105 m. Účast: Náčelník, Pušák, Honza Dušek, Vladimír, Irča, Čočkinové (3x), Robert/Kona, Martin (autor příspěvku)

foto Martin

Loading