Kamarádi,

přeposílám touto cestou výzvu pana Pelanta k zapojení se do níže uvedené akce. Vše je na základě dobrovolnosti. V případě vašeho zájmu připojuji e-mail, kde se můžete zapojit: josefpelant56@seznam.cz

 Dobrý den vážení kamarádi, přátelé, starostové, úředníci, zeměměřiči a ochránci přírody.

Jelikož se blíží datum, kdy uplyne 100 let od ukončení 1.světové války, hledám místo pro výsadbu sta stromů (dub zimní). Vzniklá alej by mohla připomínat ukončení této kruté a nesmyslné války.
Prosím, neví někdo z vás o vhodném místě?
Lokalita by měla být na Karlovarsku. Přednost má zajímavé místo, např. nově vzniklá polní cesta, rekonstrukce stávající cesty,  stará polní cesta, hranice pozemku atp. Minimální délka jedné strany aleje je 500 m, nebo stromořadí 1000 m. Výsadba by měla proběhnout na jaře v roce 2018.
Vlastní výsadby by se mohli zúčastnit členové vašich rodin, kdy by se celá rodina stala jakýmsi patronem vysazeného stromu.
Myslím, že dosud navržené lokality nejsou zatím to úplně nejlepší.
V případě, že by se záměr opravdu ujal, vznikl by přípravný a řídící výbor (PŘV).

K jednání o vybrané lokalitě přizveme všechny dotčené instituce.  Po případné dohodě převedeme dílo zdarma na majitele pozemku.

Prosím o zaslání vašich návrhů.
S poděkováním Josef Pelant 
// 602 955 570

a) Velichov – polní cesta kolem Petrovského potoka b) Údrč – cesta od hlavní silnice č.6 směrem do obce c) Štědrá – zámecký park d) Bochov – okolí pomníku 1.sv e) Činov – Lučiny cyklostezka f) Bochov – cesta ke kostelu sv. Jakuba g) Jindřichovice – cesta ke hřbitovu padlých v 1.sv h) Nová Role – nová cyklostezka z N.R. do Jimlíkova ( partnerské město Aue) i) Lučiny – kolem místní cesty j) Hartenberg ?
 

Loading