ve stopě kolem Lobzů

na koruně nejvyšší hráze v Sasku

Karlovarsko oblečené do bílého kabátu, příděl sněhu, jenž nám mohou závidět jinde v republice, nedává v tomto čase mnoho příležitosti k vyjížďkám na kole. Tukani, vybavení sportovním duchem i nářadím umožňujícím pohyb v neupravených terénech i v upravených stopách, si připisují kilometry zimní jízdy ve sněhu. Další kilometry přičítají i ve vodách bazénu a někteří otrlí i v sedlech kardio – vaskulárních spinningových mučících strojů.

JTF odjíždí společně s Martinem a Pedrem projet terény kolem Lobzů. Dima najíždí kilometry na golfu a v Perninku upravené kolečko pro bruslaře si vychutnávám dnes i já. Vítek a Roman vyjíždí z Jelení ke hranici a dávají přednost upraveným stopám na Kammloipe mezi Johanem a Carsfeldem. Rýmičkou a kašlíčkem postižení skuhrají v teple domova a blednou závistí.

Společné akce se sice nekonají, ale večer je na základně plno. Dnes u stolu chybím a nemohu podat objektivní zprávy o průběhu, stává se ze mne asi NOVÁČEK. Sleduji doma dramatické předpovědi o přívalech nového čerstvě bílého sněhu, o kalamitním stavu a silném větru jenž má provětrat v příštích dnech zdejší prostředí. No máme se na co těšit…

trasa Vítek s Romanem:

trasa Petr pondělí + úterý:

 

 

 

Loading