Rok 2016 je skoro, skoro u konce a nastává čas, kdy je třeba připomenout jak jsme v letošní celoroční cyklistické aktivitě obstáli. Řady Tukanů se i rozrostly, přijeli kamarádi ze vzdálených míst, jiní ochutnali  a odešli, další  vytrvali. Mezi námi se objevily i nové lehké karbonové stroje a množství nových vychytávek a vylepšení technického stavu letních i zimních bajků.  Objevila se potrhaná kůže, krev a také polámaná křídla, vyspravená šrouby a sádrou. Někteří z nás pak vyplnili uplynulých 365dnů nejen sportovními aktivitami, zvyšováním bonity účtů, sbíráním pracovních úspěchů a rodinobodů, zalykali se domácím štěstím, vedli potomky  ke sportu a lásce k vlasti a dokonce změnili stav ze „svobodný“ na „ženatý“.

Přehled, kde se Tukani „prolétli“ při úterních vyjížďkách, pro vás v tabulce připravil  JTF (viz také složka Něco o nás). Pro historii jsou zaznamenány v mapce projetá místa karlovarského regionu, zimní běžkování, ale i trasa Stounmen Miriqui v sousedním Sasku. Aktivita Tukanů zaznamenaná v jednotlivých příspěvcích jistě neušla pozorným čtenářům a skoro 30ti tisícům návštěvníků našich stránek. Výtah trefných poznámek JTF vám přiblíží jiskřivou atmosféru 53 úterních odpolední:

„Aja pád za velbloudem, natažený sval? Já poprvé Stump  jednotác.  Jirka Hnízdil na Aršlochu naražená holeň. Čočkini s Jezevcem a Honza Madiara. se odrozují pod Velflíkem. Hluboký – můj pád – už si pletu páčky, čtyři mísy chlebíčků od Kubry – 9.výročí v hospodě. Odrodili se Míra Handlíř ve Stružné, Pušák u ČSAD.  Apolín utrhl přehazku, Dima dal rezervní držák. Jirka Dima po operaci oka pozdravuje z nemocice v Sokolově. Kolize Aja – sloupek v Hroznětíně. Pušák vrazil do závory u Stanovic, průtrž mračen, schováváme se v krmelci. Erich se hrozně courá, Petr Bau s ním zůstává vzadu a ztrácí peněženku a foťák. Šmádl guma, Hanka šaltr, Petr a Aja krev. Šmádl guma v Mezirolí, JO se ztratil ve Kfelích, Pepino kapičky. Pavel Krčín sešroubovaná klíční kost a zápěstí po kolizi s Pavlem H. Jirka Vican 50, 4 kolena u Kubrychtů. Oslava 50 Zdenda Kirch, defekt Jirka Hnízdil. Bloudění v mlze. Erich zrcátko se hrozně courá, dojíždíme 20:30.  Zdeněk ani nevyráží (únik bezdušovky, střílející kazeta), Pepa se obrací v N. Fojtově, bolí ho naražení. Urhl jsem držák přehazky, náhrada od Dimy, oslava Vítkovy svatby, pašák 3800,-. Jezevec nás náhodou dojíždí po Šemnickou skalou. Martin nás dojíždí na Goethovce. Zdeněk B. se odrozuje v Ruprechtově, Pavel v Odeři, první sníh, mínus 8,5 stupně. Mínus 7 st. Déšť, večerní Loket.“

Tak kamarádi Tukani, Tukanky i čtenáři …. do Nového Roku 2017 hodně sil, štěstí, pohody mezi blízkými, mnoho sportovních úspěchů, nepouštějte bednu soupeřům a málo defektů.

PS: Statistiku úterní účasti v prostorech kulturněrehabilitačního střediska vede někdo jiný, zodpovědný (asi drahé polovičky).

 PF 2017

Loading