...tohle chtějí všechno sníst?

…tohle chtějí všechno sníst?

Počasí je nějak nezimní v tomto předvánočním čase. Noční déšť zaplavil Vary a trocha sněhu se vyskytuje jen v nejvyšších polohách Krušných hor. Do tohoto času by psa nevyhnal, přesto otužilí Tukani stále neznají hranic a vyráží po sezóně do terénů s cílem pokořit jídelní lístek na vepřových hodech ve Vojkovicích.

Tým vyráží od Startu k Jaru a první stoupání ke Gétovce má za sebou. R6 překročena, kousek stoupání po zelené a co se nepovedlo 8. 12. ve tmě, je za denního světla hravě nalezeno. Pátá cesta na lesní křižovatce projeta, tým se blíží lesními cestičkami k Sedlečku a k mostu v Muzíkově, kde si defekt tentokrát vybral Honzíka.

Ohře zdolána suchou nohou, malé stoupání k Pulovicím a k odbočce na Novou Kyselku a rychlý sjezd do Kyselky.  Logistika štábem přesně nastavena a v určené hodině H se tým potkává u stolu restaurace ve Vojkovicích s Petrem, Zuzkou a Miluškou. Přijíždí i Honza se Zdeňkem a také zakládající člen s malým spožděním. Dietní program předložený týmu prozkoumán, vedením týmu restaurace doporučen a všechny tělesné smysly jsou nad přinesenými porcemi náhle zaměstnány. Vše nabízené ochutnáno, někteří jsou už u kávy, ale Roman má ještě volný koutek v žaludku a ohlodává s náčelníkem donesená marinovaná žebírka, no zřejmě dobrý základ před stoupáním ke Květnové.

Vše ale jednou končí, nádraží je za rohem, Zuzka s Miluškou zdolávají pěšky terén a míří za zážitky do nádražní restaurace v Ostrově a na rychlík zastavený teroristickou skupinou krav. Kaloriemi přecpaný tým stoupá ke Květnové. Bobo po pjetipivu přebírá ve stoupání iniciativu, jde do čela, Romanovi se tlačí žebírka do krku, už už jsou skoro venku ale Bobovi nic nedaruje.

Počasí stále přeje, slibované deštíky nikde, pomalu se šeří. Ještě dáváme lalůček přes Květnovou, Horní Žďár, Hluboký a Hroznětín. V Ruprechtově se Roman loučí a spěchá vytrávit nabrané vepřové kalorie a svěřit se do náruče novými sexy barvami ozdobené Áji. Zablácené bajky si také zaslouží péči, myčka na základně je připravena a volný stůl dispozici. Probíráme dnešní aktivity, trávicí proces hojně podpořen vhodnými prostředky, švih a den se vydařil.

fotky

Romanovo trasa:

 

Loading