Parta bikerů z Karlových Varů

2015 03 17 Bahno & Vítkovka

šaltr to má za sebou...

šaltr to má za sebou…

Předstartovní horečka stoupá a dnešní projevy počasí přejí nejen zahrádkářům stavbařům ale i bajkerům. U ACS se objevují dnes nové tváře a oproti zimním vyjížďkám i větší počty Tukanů dychtící překonat zimní spánek a doladit formu na jarní Bahna na tratích vyznačených v lázeňských lesích, kde se v sobotu odehraje první závod. 

Odjeto je však jen jedno kolo a tým si dává ještě lalůček směr Vítkova Hora. Bedekry všech světových cestovních kanceláří uvádí snadný a bezproblémový dosah vrcholu, ale Tukani vybírají vždy cesty a stezky, na kterých dnes nebylo sice bláto a jiný Tukany oblíbený sajrajt, ale hravě zde vyplivnete plíce, poznáte co jsou křeče, krev se vaří, přístroje nestačí sledovat tepovou frekvenci a kde byste ve stoupání raději volili jiný sport. Ideální podmínky, které nevytvoří sebelepší sportovní laboratoř.

Vyjíždíme od Alice a v prudkém stoupání k vrcholu mi dodává sílu slovní podpora mistra republiky. Společné foto na Vítek piku zaznamenává ztráty týmu způsobené utrženým šaltrem a křečemi. Přes údolí koukám jak praotec Čech na Goethovu vyhlídku a netuším, že zde vypoví službu řadicí lanko šaltru na nejmenovaném novém karbonovém speciálu a u Jara vypustí duši i zadní kolo Jirkova bajku. Obě závady zručně odstraněny, ještě špurt po Moskva street a můžeme hodnotit stav dnešní přípravy.

fotky

video

Loading

Previous

2015 03 14 Tukani opět v Tunelu, po návrhu místního občana na vytvoření cyklostezky se v tunelu zvýšil provoz

Next

2013 03 14 Tukan Puš ve Švajcu

1 Comment

  1. žíža

    Jako vždy, krásný článek, krásné foto. Uděluji palec nahoru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

© Tukan Karlovy Vary 2013 - 2024  |  Materiály umístěné na tomto serveru mohou být publikovány pouze se souhlasem autorů.
Developed by Daniel Danielčák