Parta bikerů z Karlových Varů

2015 02 21 Tukani ve Stráži na hodech + video od Zdendy

Drahovice

Drahovice

Zima sice stále vládne, ale v čase masopustním se vydáváme do terénů kolem Moříčova….

a ve směru k prostřenému stolu osvěžovny u Ivana ve Stráži nad Ohří. Ouroďák opět nezklamal, využívá limit akademické čtvrthodinky a spoléhá na kolektivního ducha týmu, který čeká na srazu. Tentokrát se nikomu nechce do bahna, ale po cestě narážíme i na led a sníh, Pepíno mimo krásné vyhlídky od kříže pod vrcholem Nad Rybníkem předvedl i ukázkové salto a Ouroďák se někde zdržel. JTF se vrací a po chvíli dává zprávu, že Jirka nabral někde hroty z trní a že první Ouroďákova slova byla…“potřebuji Bohouše“. Záložní duše z Honzovy kapsy se tedy přemístila do Ouroďákova kola a po chvíli všichni ochutnáváme ve Vojkovicích „dělnický Martel“.

Kola jsou stále čistá, ale rozhodnutí jet přes Jakubov a kratší cestou do Stráže nás vede do bahenních zábalů jaké nedostanete ani v Třeboni či lázních Sliač. Ještě, že je k dispozici voda a nikomu nevadí zablácené svršky. Jsme tedy připraveni a může začít žranice. Začínáme prdelačkou, postupně mizí vše dobré z vepřových hodů a jednotlivé chody poctivě prokládáme rozpouštědly všech značek. No dietě jsme dali na frak a od Ivana odjíždíme proti proudu Ohře do Velichova, kde od mostu dáváme horskou časovku do Moříčova a již za tmy, v loužích, bahně, sněhu a ledu zdoláváme „královskou“. Tma jako v Boru, někdo zahajuje „pivní špurt“ a náhle přichází hromadný pád. Čenda, Bohouš se válí po asfaltu a přes ně to valí Ouroďák. Bohouš leze z příkopu, Čenda má pootočená řídítka a komentář Jirky nelze opakovat. Takže první masopustní sobota se vyvedla.

zde je video od Zdendy

http://magis.to/PyFxQEUCH0krKTIGDmEwCXt5?l=vsm&o=i&c=e

 

 

Loading

Previous

2015 02 17 Tukani na sněhu

Next

2015 02 24 Vítkovka

1 Comment

  1. Roman

    Moc pěkná vyjížďka jen ten návrat vypadá na více požitého
    dělnického martelu. Doufám že jste všichni zdravý.Tuk,tuk,tuk.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

© Tukan Karlovy Vary 2013 - 2024  |  Materiály umístěné na tomto serveru mohou být publikovány pouze se souhlasem autorů.
Developed by Daniel Danielčák