Hned na začátek příspěvku to růžové to psal Náčelník, já jsem to viděl spíš černě:

Sobotní vyjížďky začínají mít větší účast – osm až deset kousků. Tradiční sobotníci mají pocit, že se ztrácí idyla, jak se objeví Vítek, někteří zjistí, že mají technickou závadu a odskakují domů.

Technická poznámka:

Na základě zkušeností z minulé soboty jsem oprášil „jednici“ a dorazil na sraz plně vyzbrojen. Začátek vypadal nadějně jelo se v poklidném tempu.

Potkali jme Tukana Lesního míšu, který si vyřešil „dilema kolo 26″ nebo 29“ po svém

 

Vše se zvrtlo když Šampion Zdeněk usoudil že by jsme měli nasadit lalůčky. To by nebylo tak hrozné kdyby při nostalgickém sjezdu okolo bývalé Hospody Třešňovka mi dali zbohem mé destičky

 

Nezpanikařil jsem, předal jsem navigaci Velitelovi a jel jsem zkratkou k nádraží Doubí, kde jsem chtěl s pomocí svého skvělého baťohu (toho co vozím na zádech) nasadit destičky méně sjeté. Bohužel ačkoliv vozím celý rok zbytečně  náhradní destičky sebou, teď ty mrchy čekali doma.

Tak jsem si řek že dokud žijem je všechno OK! a jel jsem zkušeně natočit kamarády ve sjezdu paseky

Bohužel Tukani sjeli úplně jinou paseku, tahle je prý málo prudká

Jelikož jsem mistr improvizace tak jsem se pomstil Tukanům natáčením žlábku naproti nádraží v Doubí

http://tukankv.rajce.idnes.cz/2013_11_16_Zlabek_v_Doubi

Dále jsem se nezůčastnil a dávám slovo Náčelníkovi

Oprášili jsme staré lalůčky viz mapa, na Kouli  trochu poklizeno. Široký výhled do kraje, nikdy by mě nenapadlo, že mé domácí sídliště Čankovská může z dálky vypadat jako pěkně zasazené v zeleni. Podzim je nádhernej.

Tady je ta slíbená mapka zájezdu“

Loading